Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Núria Homs, responsables de serveis i nous treballadors i treballadores

dimecres 12 de gener 2022

L’Ajuntament de Vic contracta i forma 8 persones en situació d’atur durant un any

La contractació s’ha fet gràcies al Programa Treball i Formació amb l’objectiu que dones o persones majors de 45 anys a l’atur entrin de nou al mercat laboral.

L’Ajuntament de Vic compta amb 8 nous treballadors i treballadores des del passat 30 de desembre. La contractació ha estat possible gràcies al programa Treball i Formació destinat a contractar persones majors de 45 anys en situació d’atur o dones en edat laboral sense ocupació. Al mateix temps, permet augmentar la qualificació professional per augmentar l’ocupabilitat i es reforcen les obres i els serveis municipals d’interès públic per a la ciutat i la ciutadania, tal com estableix el programa.

De les persones contractades, quatre treballaran durant un any a l’àrea de Serveis i Manteniment, tres a les escoles bressol municipals, i una al departament de Benestar i Família. Mentre duri el contracte rebran formació.

La sessió d’acollida ha comptat amb responsables dels serveis municipals de destí i la regidora de Recursos Humans, Núria Homs, que ha recordat que el programa permet contractar persones en situació d’atur perquè tornin a entrar al mercat laboral.

La gestió i la selecció dels llocs de treball s'ha fet des de Vic Ocupació, a través de les ofertes registrades a l’Oficina de treball del Servei d’Ocupació de Catalunya, com estableix la normativa de la subvenció.

L’Ajuntament de Vic ha rebut un subvenció de 182.815,28 euros als que s’hi afegirà la quantitat necessària per cobrir les despeses laborals del nou personal.