Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les regidores Bet Piella i Núria Homs amb les persones contractades i els seus tutors

dijous 12 desembre 2019

L’Ajuntament de Vic contracta deu persones durant un any

El Programa Enfeina't incentiva la contractació de persones en atur de llarga durada amb una subvenció de 279.000 euros.

Lluitar contra l'atur de llarga durada és una de les prioritats de l'Ajuntament de Vic. Per això, l’Ajuntament ha contractat deu persones per treballar durant un any a través del Programa Enfeina't del Servei d'Ocupació de Catalunya. Les deu persones contractades es van incorporar ahir als seus llocs de treball, i tindran contracte fins el 19 de desembre de l'any vinent. La subvenció que ha estat concedida a l’Ajuntament de Vic en el marc d'aquest programa és de 279.779,69 euros.

En aquesta ocasió, els perfils contractats són dos conserges de suport pels pavellons d'esport, un conserge de suport per Cultura, una informadora per l’oficina de Turisme, una ordenança de suport per Alcaldia i cinc operaris de manteniment.

Programa Enfeina't

El Programa Enfeina't està destinat a incentivar la contractació de persones en situació d'atur de llarga durada, amb l'objectiu d'aconseguir la inserció laboral d’aquestes persones, oferint-los un contracte d’obra-servei d'interès social, i l'acompanyament individualitzat vers l'adaptació al lloc de treball i al mercat laboral per a la posterior inserció laboral.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T, regulat per l’Ordre TSF 150/2018, de 3 de setembre.