Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les regidores Bet Piella i Núria Homs amb joves contractats i tutors responsables

dilluns 04 de novembre 2019

L’Ajuntament de Vic contracta cinc joves durant mig any

El Programa Garantia Juvenil incentiva la contractació en pràctiques de persones joves amb formació universitària o cicles formatius amb una subvenció de 55.000 euros.

“Continuar incentivant la contractació de joves és una de les prioritats de l’Ajuntament de Vic”, tal com exposa la regidora de Promoció econòmica i Ocupació, Bet Piella. Per això, l’Ajuntament ha contractat cinc joves per treballar durant mig any a través del Programa Joves en Pràctiques del Servei d’Ocupació de Catalunya. Els cinc joves contractats s'han incorporat avui a la plantilla on treballaran fins el 30 d’abril de l'any que ve.

En aquesta ocasió, els perfils dels cinc joves contractats són dos d'administratius, un de tècnic a l'àrea de Participació Ciutadana, un de dinamitzador al punt d'informació juvenil i un de dinamitzador comunitari, que es vehicula des de l'àrea de Ciutadania.

Programa Garantia Juvenil

El Programa Garantia Juvenil està destinat a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, d'acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%. La Garantia juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.