Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jove, activa’t per Nadal

dijous 02 de desembre 2021

Jove, activa’t per Nadal!” torna amb més de 20 propostes esportives pel jovent durant les festes nadalenques

Tindrà lloc entre el 28 i 30 de desembre a la zona esportiva i al Pavelló de l’Ausoneta i tot el jovent que hi arribi en bicicleta tindrà l’entrada gratuïta.

Arriba la quarta edició de “Jove, activa’t per Nadal!”, després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia. La iniciativa pretén fomentar durant les vacances de Nadal la pràctica esportiva al jovent d’entre 12 i 16 anys amb un tastet d’activitats esportives i lúdiques ben diverses.

El regidor d’Esports, Titi Roca, destaca que el projecte va en consonància amb totes les accions i decisions esportives que es treballen des de l’Ajuntament per aconseguir que la capital d’Osona sigui “una ciutat esportiva i saludable on la gent practiqui activitat física en totes les edats”. “Volem que Vic sigui un referent esportivament parlant”, afegeix.

Durant els tres dies que se celebrarà “Jove! Activa’t per Nadal” (28, 29 i 30 de desembre) s’oferirà una oferta variada perquè el jovent provi esports o pràctiques saludables que no tenen la possibilitat de practicar en el seu dia a dia com atletisme, bàdminton, bàsquet, beisbol, bicicròs, circ, combat, cursa d’orientació, dansa, escalada, futbol amb pilota inflable, futbol, futbol sala, gimnàstica, hoquei, korfballlàser tag, pàdel, rugbi, tenis, tenis taula o volei. A més, durant els tres dies s’oferirà esport adaptat.

Titi Roca subratlla que normalment ve jovent que ja practica esport habitualment però que “Jove activa’t per Nadal” els ajuda a conèixer d’altres disciplines.

Jove activa’t per Nadal el 28, 29 i 30 de desembre

L’horari de les activitats és de 10 del matí a 1 del migdia i de dos quarts de 4 a dos quarts de 7 de la tarda. Tothom qui vulgui participar haurà de pagar un abonament de 2 euros, si és d’un dia, o bé de 4 euros en cas de participar-hi els tres dies. Els tiquets es poden comprar de forma anticipada al Vicjove o directament a taquilla. Cal remarcar que tot el jovent que arribi a les activitats amb bicicleta no hauran de pagar.

Vic segueix consolidant-se com a ciutat saludable i per això totes les activitats se situen en una zona accessible tant a peu com en bicicleta, i a més, s’oferiran línies d’autobús totalment gratuïtes per al jovent que ho necessiti, fomentat una mobilitat sostenible.

Les línies de bus gratuïtes seran:

  • L1 (Barri Osona – Estació de busos) a un quart de 10 del matí i a tres quarts de 3 de la tarda.
  • L3 (El Sucre – Estació de busos) a un quart de 10 del matí i a tres quarts de 3 de la tarda
  • L7 (Estació de busos – Pavelló de l’Ausoneta) a la 1 del migdia i a dos quarts de 7 de la tarda.

Fent xarxa amb les entitats de la ciutat

Les entitats col·laboradores i participants són Bubble Futbol Sports (futbol amb pilota inflable), Callís Voleibol (vòlei), Club Atlètic Vic (atletisme), Club CAR (hoquei adaptat), Club Gimnàstic Vic (gimnàstica), Club Natació Vic ETB (combat i bicicròs), Consell Esportiu d’Osona (bàdminton, korfball, cursa d’orientació), Femení Osona (bàsquet) i Club Bàsquet Vic (bàsquet), Oci Lúdic (làser tag), Osona Rugby Club (rugbi), TLS (dansa), Unió Excursionista (escalada), Vic bat (beisbol), futbol sala vic (futbol sala), Fundació UE Vic (futbol), Club tennis Vic (tennis i pàdel), Vic TT (tennis taula) i Circ.

Roca agraeix la col·laboració de les entitats per treballar conjuntament “a fí de plantejar un projecte més ampli que permeti que tothom pugui provar diferents esports que es practiquen a la ciutat”.