Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dilluns 07 de novembre 2022

Esport Espot

Participa d’Esport Espot! Activitat Física i Esport pels joves.

Vic segueix desenvolupant la ciutat saludable i activa i inicia l’Escola Multiesportiva Municipal (Esport Espot), orientada a alumnes d’ESO. Es tracta d’una iniciativa municipal que té per objectiu potenciar un estil de vida saludable i actiu en l’alumnat de secundària, aconseguint una màxima participació dels alumnes dels centres educatius de Vic.

Aquest mes de novembre s’inicia el programa Esport Espot 2022/23. El programa esportiu, promogut des de la Regidoria d’Esports de Vic, pretén incentivar la pràctica esportiva al municipi en joves de 12 a 16 anys. La iniciativa, emmarcada dins el projecte “Joventut Esportiva, Societat Activa” de Diputació de Barcelona, pretén arribar als/les joves, que es trobin en situació de vulnerabilitat, per tal d’abordar l’abandonament esportiu i el sedentarisme que es produeix a l’adolescència. També acompanyar-los en processos de desenvolupament personal. 

Inscripcions on-line

Els participants, tot i que el cost és gratuït, s’han d’inscriure on-line. Per poder inscriure’s a les activitats, es posarà a disposició dels joves la graella d’activitats, i es podran inscriure a les diverses activitats de manera puntual, es a dir no serà una inscripció mensuals, sinó que seran inscripcions diàries per activitat.

Durant el llarg del curs, les diferents entitats esportives de Vic, així com centres cívics, col·laboraran en l’execució de les activitats. La regidoria d’esports coordinarà els tècnics esportius necessaris per dinamitzar les activitats, així com els espais públics (esportius o urbans) on portar-les a terme. 

Inscriu-te a les activitats!