Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dimarts 02 juliol 2019

Es millora i s'urbanitza la plaça Gaudí

Les obres que començaran dilluns vinent són la materialització de la proposta guanyadora dels pressupostos participatius de la zona de la Vella.

Dilluns vinent, dia 8 de juliol, començaran les obres per urbanitzar la plaça Gaudí de Vic, i que també serviran per completar la xarxa d'enllumenat públic. A més, també es renovarà el mobiliari urbà de la plaça. Aquest projecte és la proposta guanyadora dels pressupostos participatius de l'any 2017, que es van realitzar a la zona de la Vella –barri del Remei, barri del Sucre, barri del carrer de Sant Pere, centre històric i Sentfores-La Guixa-, i que es va pressupostar amb 80.004,96 euros.

El regidor de Participació, Josep-Ramon Soldevila, subratlla que la participació ha estat i serà una de les apostes més fermes de l’Ajuntament. “Els quatre pressupostos participatius que s'ha portat a terme fins ara demostren perfilar un model de ciutat desitjat per tothom és possible gràcies a la coresponsabilitat de la ciutadania i del consistori”, remarca Soldevila.

Durada i detalls de les obres

Les obres tindran una durada aproximada de dos mesos, i la zona afectada serà el perímetre de la plaça, entre la sorra i la part que ja està pavimentada. Es crearà també una recollida d'aigües pluvials a la part baixa de la plaça, amb un pou sorrer connectat a la xarxa de clavegueram. D’aquesta manera, s'evitarà que, quan plogui, l'aigua arrossegui la sorra de la plaça cap al carrer de la Ramada i als embornals.

Es pot consultar el plànol amb detall aquí.