Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguici infantil de l’any 2017 (Foto: Joan Parera)

dimecres 20 d’abril 2022

Es busquen infants i joves per participar en el seguici infantil de les Festes de Sant Miquel dels Sants

Del 27 al 29 d’abril es poden inscriure infants i joves d’entre 3 i 16 anys al local dels Geganters i Grallers del Carrer de la Riera o escrivint a festamajorinfantil@gmail.com.

Els geganters del carrer de la Riera busquen infants i joves d’entre 3 i 16 anys que vulguin participar en el seguici infantil de Sant Miquel dels Sants, que enguany tindrà lloc l’1, 2 i 3 de juliol. La iniciativa té com a objectiu continuar-nos enfortint amb la cultura i apropar les tradicions al col·lectiu més jove de la ciutat, com destaca la regidora de Cultura, Bet Piella.

Les persones que s’inscriguin podran optar a portar els gegants, el bou, la mulasseta, l'àliga i els caps de llúpia infantils o, fins i tot, convertir-se en periodistes infantils o sardanistes per un dia, com explica el representants dels Geganters i Grallers del carrer de la Riera, Rogeret Albert.

Les inscripcions són gratuïtes i limitades i es podran fer del dimecres 27 fins al divendres 29 d’abril de 6 a 7 de la tarda al local dels Geganters i Grallers del Carrer de la Riera (c. de les Basses, 3). Totes les persones que no puguin fer-ho presencialment també poden escriure a festamajorinfantil@gmail.com.

D’entre totes les persones inscrites se sortejarà qui podrà participa en el seguici infantil. El sorteig es farà el dilluns 16 de maig a les 7 de la tarda. Per a més informació podeu escriure a festamajorinfantil@gmail.com.