Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dimecres 15 d’abril 2020

El web Veïnatplus ofereix informació actualitzada i recomanacions a les comunitats de veïns i veïnes

L’Ajuntament de Vic agraeix l’esforç que està fent la ciutadania per vetllar per la convivència entre el veïnat a la ciutat.

El web municipal Veïnatplus ha actualitzat el seu contingut amb informació sobre mesures i recomanacions per a aquest període excepcional. Aquí es poden trobar diferents informacions sobre temes com ara la recollida de residus, les mascotes i consells per a les comunitats de veïns i veïnes per contenir el virus, entre d’altres. La regidora de Convivències i Seguretat, Elisabet Franquesa, explica que l’objectiu és facilitar la gestió de les comunitats de veïns i veïnes de Vic i promoure la convivència i el bon veïnatge entre tothom.

Franquesa agraeix i reconeix l’esforç que està fent la ciutadania, sobretot en aquests moments, per vetllar per la convivència a les comunitats de veïns i veïnes. En aquest sentit, per fer-se ressò de les experiències positives i dels recursos que han funcionat durant el confinament en la gestió de conflictes, i amb l’objectiu de potenciar una convivència saludable, des del web Veïnatplus es fa una crida perquè tothom qui vulgui pugui fer arribar experiències positives de convivència d’aquests dies i fer-ne difusió. Les vivències es poden fer arribar al web, on a dins només cal accedir a l’apartat “Experiències veïnals” i omplir el formulari.

Des de Veïnatplus també es recorda que en cas de tenir algun conflicte relacionat amb la convivència es pot contactar amb el suport professional de l’equip del servei de mediació ciutadana i comunitària, el qual continua actiu. Per contactar-hi es pot fer mitjançant el correu electrònic serveimediacio@vic.cat i al telèfon 626 097 652, de 9 del matí a 2 del migdia.