Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Simulació de l'interior de la Biblioteca Pilarín Bayés

divendres 07 juny 2019

Dimecres que ve comencen les obres de construcció de la nova Biblioteca

Aquesta setmana acabaran els treballs de topografia per començar definitivament la fase de construcció del nou equipament.

Després dels treballs topogràfics iniciats aquesta setmana al solar on s'hi ubicarà la nova Biblioteca Pilarín Bayés, i que són previs a la fase de construcció, el proper dimecres 12 de juny començaran definitivament les obres de construcció.

Aquestes obres comportaran canvis en la mobilitat i en l'estacionament proper al solar ja que s'haurà d’ocupar la vorera del passeig de la Generalitat i del carrer d’Andreu Febrer per a ubicar-hi les zones d'emmagatzematge de materials, les casetes d’obra, habilitar-hi l'entrada de camions i les zones de càrrega i descàrrega de  materials.

És per això que es modificaran els carrils del passeig de la Generalitat, no afectant els sentits de circulació, i s'anul·larà l'aparcament del carrer Andreu Febrer. Només quedarà afectada la mobilitat per a vianants que quedarà senyalitzada el proper dimarts per tal de minimitzar les molèsties. Per això es modificarà la senyalització horitzontal i s'instal·larà la nova senyalització vertical que serà vigent mentre durin les obres.

Podeu consultar tots els detalls del projecte a www.novabibliotecavic.cat i el detall del plànol amb les afectacions de mobilitat aquí.