Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carretera de la Guixa

dimarts 09 de juliol 2019

Dilluns comença l'adequació de la calçada de la carretera de La Guixa

Les obres tindran una durada d’una setmana i el veïnat dels aparcaments privats afectats podran estacionar gratuïtament a les zones verdes i blaves del barri del Remei i de L’Estadi.

Dilluns que ve, dia 15 de juliol, començarà l’enquitranament del tram de la carretera de La Guixa entre el passeig de la Generalitat i la rambla de Josep Tarradellas. És per això que no es podrà tornar a circular en aquest tram fins divendres 19, quan està previst que s’acabin les obres, si les condicions meteorològiques ho permeten.

Per altra banda, tal com s’ha informat al veïnat afectat, les persones que utilitzen aparcaments particulars en aquest tram no podran entrar-hi ni sortir-ne en cap moment del dia. És per això que hauran de retirar els vehicles dels aparcaments el dilluns vinent abans de les 9 del matí.

En aquest sentit, i si no hi ha contratemps, es podran tornar a utilitzar els aparcaments particulars el divendres, dia 19 de juliol, a partir de les 8 del vespre.

Tal com també s’ha informat, les persones usuàries dels aparcaments afectats per les obres podran estacionar de forma gratuïta a les zones verdes i blaves, tant del barri del Remei com de l’Estadi, mentre durin aquestes millores de la calçada. Per poder aparcar gratuïtament s’ha d’anar a buscar la targeta a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana del Remei en horari d’obertura.