Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dimarts 29 de novembre 2022

Comencen les obres de millora del carrer Botànic Micó

Es millorarà l’accessibilitat en voreres, l’enllumenat i els passos de vianants.

Comencen les obres de millora del carrer Botànic Micó que uneix el barri de Santa Anna i la plaça d'Osona, i que permetrà millorar l'accessibilitat tant per a vehicles com per a vianants. 

El projecte consisteix en la millora en l’accessibilitat en voreres del carrer del Botànic Micó, tant sigui en la formació de vorera amb paviment de formigó, millora en l’enllumenat i millora en passos de vianants. Aquest projecte inclou un reestructuració de l’aparcament en aquest carrer, ja que hi ha una reducció de places d’aparcament i es planteja una adequació d’un espai d’aparcament amb sauló dins l’àmbit urbanístic de “El Marratet”.

La regidora d'Urbanisme, Fabiana Palmero, explica que es vol millorar l'accessibilitat, tant de vehicles com de vianants. Està previst que les obres tinguin una durada de tres mesos i la inversió sigui d'uns 165.000 euros.

El projecte de millora s’ha treballat conjuntament amb els veïns per conèixer les necessitats i poder millorar la seguretat de la zona. En aquesta línia tots els veïns estan avisats de les afectacions i se’ls ha donat solucions. Està previst que les obres tinguin una durada de tres mesos.