Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell informatiu de Digital Challenge

dimecres 12 de gener 2022

Arriba el segon trimestre de “Digital Challenge”, l’extraescolar perquè el jovent descobreixi l’àmbit tecnològic

La nova oferta extraescolar vol generar noves oportunitats laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències digitals.

En el marc del programa Talent i Noves Oportunitats (TOP) s’ofereix el segon trimestre de Digital Challenge, una activitat extraescolar innovadora per entendre la tecnologia i conèixer les diferents oportunitats del sector de les noves tecnologies i la comunicació (TIC). 

L’activitat vol donar a conèixer al jovent els conceptes i les possibilitats de la tecnologia que utilitzen diàriament per comunicar-se o jugar amb l’objectiu de despertar l’interès per aquest àmbit i fomentar la cultura digital. Per això es treballarà en programació, robòtica, impressió 3D i es desenvoluparan aplicacions mòbils mitjançant l’aprenentatge basat en projectes. 

El jovent descobrirà nous recursos tecnològics i desenvoluparan competències i habilitats com la creativitat, el treball en equip, la resolució de problemes i l'autonomia. Així, amb el suport i l'orientació d'un mentor, els participants afrontaran reptes engrescadors i construiran els seus propis enginys.

Un dels objectius d’aquest nou programa és aconseguir generar noves oportunitats laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències TIC que propicia la transformació digital. Per aquest motiu, s’aposta per despertar vocacions i el coneixement de les oportunitats d’un nou àmbit entre el sector més jove. “L’aposta pretén transformar aquests joves en potencials futurs creadors o protagonistes de la transformació digital, més enllà del consum que fan de continguts i eines de comunicació a la xarxa”, remarca la regidora d’Educació i Joves, Elisabet Franquesa.

L’extraescolar està oberta al jovent d’entre 14 i 16 anys (segon i tercer d’ESO), es portarà a terme del 17 de gener al 18 de març, al Centre Cívic Can Pau Raba els dilluns i els dijous de 5 a 7 de la tarda. Podeu consultar més informació o tramitar les inscripcions en aquest enllaç.