Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Imatge de l'espot "A Vic, hi compraràs segur"

dimecres 25 de novembre 2020

Aquest diumenge 29 de novembre a Vic és festiu d’obertura comercial

Els comerços de proximitat de la ciutat podran fer el seu horari habitual.

Aquest diumenge 29 de novembre és un dels festius en què està autoritzada l’obertura comercial a Vic, amb motiu de l’inici de la campanya de Nadal, i els establiments podran oferir el seu horari habitual d’atenció a la clientela.

De forma oficial, a Vic la campanya nadalenca d’enguany va tenir el seu tret de sortida divendres passat, 20 de novembre, amb l’encesa de la lluminària als carrers i places, i l’estrena de l’espot publicitari “A Vic, hi compraràs segur”. La voluntat de la campanya és convidar a comprar als comerços de proximitat de la ciutat amb tota la seguretat, aprofitant l’àmplia oferta i la qualitat dels seus productes.

La regidora de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç, Bet Piella, recorda que l’Ajuntament finança el servei de repartiment a domicili “T’ho portem a casa!” en què el comerç de proximitat de la ciutat pot lliurar a domicili tant a Vic com a Osona. El repartiment va a càrrec de les empreses d’economia social Adfo i Areté.

Segons el calendari de festius amb obertura comercial autoritzada els comerços també podran obrir els dies 6, 8, 13, 20 i 27 de desembre d’aquest any.