Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

divendres 23 agost 2019

Alguns carrers de la zona oest i sud de la ciutat s'enquitranaran a partir de dilluns

Les actuacions de millora, dividides en tres fases, tindran una durada d’unes tres setmanes i es realitzaran en horari diürn.

A partir d’aquest dilluns, dia 26 d’agost, i durant tres setmanes, aproximadament, s’enquitranaran les calçades d’alguns carrers de Vic, principalment situats a la zona oest i sud de la ciutat. Els treballs de millora es portaran a terme en horari diürn, de 8 del matí a 7 de la tarda.

L’enquitranament de carrers, tot i ser relativament ràpid, pot causar afectacions en la mobilitat, que es notificaran al veïnatge afectat. Els treballs de senyalització horitzontal (pintura) s'executaran tot seguit dels d’enquitranament.

Calendari de treball previst

Les obres de refermat dels carrers de la ciutat s’han dividit en tres fases, que es realitzaran segons el calendari detallat a continuació si les condicions meteorològiques i l’evolució dels treballs ho permeten.

La primera fase, que començarà el dilluns vinent, 26 d’agost, inclourà l’avinguda de Bernat Calbó, la carretera de Sant Hipòlit, el carrer Sagrada Família, l’Eix 11 de setembre, la carretera de Prats i el carrer Bisbe Font Andreu.

La segona fase, que començarà el 2 de setembre, afectarà els carrers Bisbe Font Andreu, la plaça de Josep M. Pericàs, el carrer d’En Bac de Roda, l’avinguda Pius XII i el carrer del Doctor Salarich.

En la darrera fase, amb previsió d’inici el 9 de setembre, es treballarà als carrer de Josep Maria Pallàs i al passatge de Sant Jaume.

Finalment, també s’inclou en aquest lot d’enquitranaments el carrer de Collsacabra, que s’executarà juntament amb els treballs de finalització d’asfaltats del carrer de Montserrat durant la tardor.

Es pot consultar el mapa detallat dels carrers afectats pels treballs d'enquitranament aquí.