Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programació del Vicactiva’t a l'estiu

divendres 02 de juliol 2021

“Vicactiva’t a l’estiu” torna amb activitats esportives dirigides i gratuïtes a l’aire lliure

L’Ajuntament de Vic promou l’esport i les pràctiques saludables en espais oberts en col·laboració amb diversos centres d’activitat física de la ciutat.

L’Ajuntament de Vic enceta la segona edició del ‘Vicactiva’t a l’estiu’ que al llarg de tot el mes de juliol permetrà fer activitats dirigides a l’aire lliure de forma totalment gratuïta de la mà de centres esportius especialitats de la ciutat (Fitness Vic i Club Natació Vic ETB).

El regidor d’Esports, Titi Roca, remarca que es té l’objectiu de seguir potenciant l’activitat  física a persones de totes les edats i promoure els hàbits saludables també en l’època de vacances. Roca explica que s’aprofiten els grans espais públics per practicar activitat física per enfocar-se cap a una ciutat cada vegada més saludable.

Les disciplines esportives que es podran practicar en grans espais oberts de la ciutat (parc Sant Jaume i parc dels Estudis al campus Miramarges) seran entrenaments funcionals, zumba o combat, entre altres.

“Vicactiva’t a l’estiu” es farà durant tot el mes de juliol. Els dilluns a les 5 de la tarda es podrà fer combat, els dimecres a un quart de 10 del matí es faran sessions d’entrenament funcional i els dijous a dos quarts de 8 del vespre, zumba. En cas de pluja, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.

Amb la pràctica de l’esport en espais oberts se segueix desplegant el Pla de l’Esport: Vicactiva’t  i es consolida un dels eixos del Pla d’Acció Municipal 2019-2023: Vic, ciutat saludable.