Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2022 en dades

"2022 en dades" resumeix la feina feta en l’exercici anterior seguint el full de ruta del Pla d’Actuació Municipal (PAM).

La  memòria: Ajuntament de Vic en dades 2022 recull la informació dels serveis i les principals activitats realitzades a Vic durant l’anterior exercici d’acord amb el Pla d'Actuació Municipal (PAM) de Vic, el full de ruta de la política municipal. Dia a dia es treballa amb la ferma voluntat de consolidar Vic “com una ciutat amb benestar i qualitat de vida tan física com emocional amb bona convivència i que ofereixi oportunitats per a tothom".

La memòria és una "eina clara, gràfica i entenedora per acostar encara més l'Ajuntament i mantenir-se al costat de les persones i les entitats", subratlla Erra.

La publicació de 38 pàgines recull la feina feta l'any passat des de l'Ajuntament de Vic i ajuda a conèixer millor tots els serveis municipals que es gestionen amb recursos públics. 

Amb aquestes premisses, i tenint en compte els recursos que l’administració té al seu abast, el PAM defineix els objectius a assolir estructurant-los en cinc grans eixos:

 

  • Eix 1. Ciutat amb una administració oberta, moderna i propera
  • Eix 2. Ciutat accessible i amb serveis de qualitat
  • Eix 3. Ciutat del coneixement i amb progrés econòmic
  • Eix 4. Ciutat per a les persones
  • Eix 5. Ciutat saludable

 

La memòria 2022 de l’Ajuntament de Vic s’estructura en diferents apartats que recullen i exposen la feina que gestionen les diverses àrees del consistori: pressupostos, subvencions i ajuts, ciutadania, agents cívics, mediació, habitatge, serveis socials, igualtat, joves, esports, salut, educació, cooperació, cultura, turisme, mobilitat, urbanisme, manteniment, medi ambient, fires i mercats, promoció econòmica, comerç, participació, i comunicació i transparència.

La publicació de la memòria, document que arriba a la sisena edició , és una mostra més del compromís per assolir una administració més oberta, transparent i atenta a la ciutadania. 

 

 

 ALTRES MEMÒRIES